APLICARE GLET
DE FINISAJ

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

gletuire pereti

Glet de incarcare si de finisaj

Gletuirea peretilor si tavanelor reprezinta o etapa importanta in renovarea unui apartament, rolul gletului fiind acela de a repara toate neregularitatile peretilor. Aceasta operatiune nu trebuie omisa daca ne dorim pereti drepti, fini, cu rezistenta in timp. Aplicarea gletului se face fie manual, fie mecanizat. Aplicarea mecanizata se recomanda la suprafete foarte mari si intinse, cum ar fi: hale, depozite birouri, spitale. In general, in renovarile locuintelor, gletul se aplica manual cu gletiere de inox.

Aplicare glet de incarcare. Gletul de incarcare are la baza ipsosul sau cimentul alb, acesta avand rolul de a preveni aparitia fisurilor pe pereti si se aplică direct peste tencuiala pe baza de ciment sau peste portiunile decopertate. Gleturile de incarcatura se aplica cu gletiere de inox in straturi succesive pana la o grosime de 10 mm si numai dupa ce suprafata suport a fost amorsata inainte. Timpul de uscare in cazul gletului de incarcare poate fi pana la doua zile, in functie de grosimea stratului aplicat.

Aplicare glet de finisaj. Gletul de finisaj este realizat de obicei pe bază de ipsos si se aplica peste gletul de incarcare. Acest tip de glet este foarte fin si are avantajele de a permite o aplicare mult mai usoara a vopselei lavabile si de a reduce consumul de vopsea. Stratul de glet de finisaj poate fi aplicat pana la o grosime de 4mm. Se poate slefui foarte usor prin sistemul mecanizat.

Pentru obtinerea unor pereti drepti si fini, profesionistii de la Firma noastra acorda o atentie sporita acestei etape de aplicare glet de incarcare si de finisaj conform recomandarilor producatorilor.
Randament si calitate garantate.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE